Dobrodošli na naš novi sajt!

Radujemo se što vas možemo pozdraviti na našem osveženom i modernizovanom online prostoru. U skladu sa našom posvećenošću stalnom unapređenju korisničkog iskustva, redizajnirali smo sajt kako bi vam omogućili još lakši pristup informacijama i uslugama koje pružamo.

Ukoliko ste novi posetilac, želimo samo da se ukratko predstavimo.

Mi smo kompanija LML Rentacar d.o.o. iz Beograda čija je primarna delatnost izdavanje transportnih prikolica za auto. Iako se nalazimo na teritoriji Beograda, naše prikolice za iznajmljivanje su Vam dostupne bilo gde na teritoriji Republike Srbije. Takođe, pružamo usluge i međunarodnog prevoza robe, ali više o tome pročitajte u delu O NAMA.

Ukoliko želite da odmah pogledate katalog i odaberete idelanu auto priklolicu za iznajmljivanje idite direktno na deo PRIKOLICE. Tu ćete pronaći kompletne podatke, tehničke specifikacije, fotografije, kao i cene auto prikolica za iznajmljivanje.

Na našem novom sajtu možete očekivati:

  • Jednostavnu navigaciju: Pronalaženje informacija o našim uslugama i kontaktiranje sa nama nikada nije bilo lakše. Naša intuitivna navigacija omogućava vam da brzo pronađete ono što vam je potrebno.
  • Više informacija: Obogatili smo sadržaj našeg sajta kako bismo vam pružili sveobuhvatne informacije o našim uslugama, cenama, kao i korisne savete i informacije iz naše industrije.
  • Interaktivne elemente: Uživajte u interaktivnim elementima koji će vam pomoći da bolje razumete naše usluge i pronađete rešenja koja odgovaraju vašim potrebama.
  • Mobilno prijateljski dizajn: Naš novi sajt je optimizovan za mobilne uređaje, omogućavajući vam da pristupite informacijama i uslugama kompanije LML sa bilo kog uređaja, bilo gde i bilo kada.

Hvala na poseti i poverenju!

Vaš LML Rentacar d.o.o. tim

Dobrodošli na novi sajt!